Kleuradvies in Alkmaar

Kleuradvies in Alkmaar, bij jou op de zaak of thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving. Dat kan! Ik kom langs met meer dan 100 kleuren stof. We kijken bij elk persoon eerst welk type je bent en daarna laat ik jou zien welke kleuren jouw uiterlijk en persoonlijkheid het meest tot hun recht laten komen. Dit doe ik door de verschillende kleuren stof bij jouw gezicht te houden. Je zult versteld staan wat de juiste kleur met je doet!

We geven overigens kleuradvies in heel Nederland.

€ 195,-

Kleuradvies en geuradvies, Kleuradvies Noord Holland, kleuradvies zakelijk, kleuradvies kleding, kledingkeuze kleuradvies, geuradvies, kleuranalyse

Geuradvies

Bij elk kleuradvies past ook een geuradvies. Hoe fijn is het om jouw outfit af te maken met de juiste geur? Ik kan jou precies adviseren waar je op kunt letten bij het aanschaffen van een nieuw parfum of bij welke geur jij je het beste kunt ontspannen in huis of op je werk.

Kleuradvies, kleuranalyse, geuradvies, geuranalyse, monica ebbes

Jouw kleur en Geur specialist

Mijn naam is Monica Ebbes (1973) van In Kleuren en Geuren. Inmiddels werk ik al eer dan 20 jaar met kleuren in ons familiebedrijf. Daarom durf ik mijzelf een ‘kleurexpert’ te noemen!

Sinds 1996 heb ik een relatie met Menno Ebbes. Wij wonen in een klein dorp in Noord-Holland, Beets tussen Alkmaar, Hoorn en Purmerend. Ik houd erg van buiten zijn, ga graag op vakantie met onze camper, het liefste naar Scandinavië. Ook passen lekker uiteten en naar een goed feest gaan helemaal bij mij! Ik doe aan krachttraining en wandel graag.

Ben je benieuwd welke kleur bij jouw karakter en uiterlijk past? Wil je meer weten over de betekenis van kleuren zodat je ze positief kunt gebruiken in jouw outfits en om je heen? Samen kunnen we dit aan de hand van een kleuranalyse bekijken. Daarbij vertel ik jou welke geur perfect bij jouw persoonlijke kleurpalet past. Aan het einde van de sessie verzorg ik desgewenst jouw make-up en kunnen we samen jouw kledingkast doornemen. Ook ontvang je een persoonlijke kleurencard om mee te nemen tijdens het shoppen! 

Liefs,

Monica