Contact

Wil je contact en  overleggen wat jouw mogelijkheden zijn?

Kleuradvies, Kleurkeuze ,Kleuranalyse, Contact, Kleuranalyse op de zaak, kleurkeuze kleding, Geuranalyse, kleuradvies

Contact: In kleuren en Geuren, Beets 43, 1475 JD. Beets (NH)

075 6351206  monica@ebbes.nl

Mijn naam is Monica Ebbes (1973) van In Kleuren en Geuren. Inmiddels werk ik al eer dan 20 jaar met kleuren in ons familiebedrijf. Daarom durf ik mijzelf een ‘kleurexpert’ te noemen!

Sinds 1996 heb ik een relatie met Menno Ebbes. Wij wonen in een klein dorp in Noord-Holland, Beets. Ik houd erg van buiten zijn, ga graag op vakantie met onze camper, het liefste naar Scandinavië. Ook passen lekker uiteten en naar een goed feest gaan helemaal bij mij! Ik doe aan krachttraining en wandel graag.

Ben je benieuwd welke kleur bij jouw karakter en uiterlijk past? Wil je meer weten over de betekenis van kleuren zodat je ze positief kunt gebruiken in jouw outfits en om je heen? Samen kunnen we dit aan de hand van een kleuranalyse bekijken. Daarbij vertel ik jou welke geur perfect bij jouw persoonlijke kleurpalet past. Aan het einde van de sessie verzorg ik desgewenst jouw make-up en kunnen we samen jouw kledingkast doornemen. Ook ontvang je een persoonlijke kleurencard om mee te nemen tijdens het shoppen! 

Liefs,

Monica

Kleuradvies, kleuranalyse, geuradvies, deuranalyse, kledingadvies